Termeni si conditii


SC TOTAL TEHNIC SRL este societatea care administreaza domeniul www.producator-umerase.ro   (numit  in continuare „SITE”). SC TOTAL TEHNIC SRL, este societate comerciala organizata in baza legii romane,  cu sediul social in orasul Bucuresti, strada Vasile Predescu, nr. 15, sector 2, avand codul de inregistrare fiscala RO16482720, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J40/9040/2004
 
In cuprinsul prezentului document, vor fi utilizati  urmatorii termeni: 

CONTRACT
:
Reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC TOTAL TEHNIC SRL , prin care compania este de acord sa livreze CLIENTULUI   PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.
CONTINUT :
  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis  CLIENTILOR de catre un reprezentant al companiei prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, serviciile sau tarifele practicate de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  intr-o anumita perioada;
 
PRODUSE si SERVICII :
Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

CLIENT:

Persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o COMANDA.

COMANDA:
 
Reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite catre SC TOTAL TEHNIC SRL  intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE

TRANZACTIE :

Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS sau SERVICIU de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  CLIENTULUI .

UTILIZARE ABUZIVA: 

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC TOTAL TEHNIC SRL . 
 
 
 
VANZAREA ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE nu reprezinta o obligatie contractuala a SC TOTAL TEHNIC SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Promotiile sau ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT sau potential CLIENT
SC TOTAL TEHNIC SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI pentru efectuarea unei COMENZI sau a unora  din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza activitatii CLIENTULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel compania.
Prin angajarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC TOTAL TEHNIC SRL  isi deruleaza operatiunile pe SITE.
Nicio COMANDA neconfirmata de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  nu are  valoarea unui CONTRACT, iar notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
CONTRACTUL se considera incheiat intre SC TOTAL TEHNIC SRL  si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT, prin intermediul postei electronice sau telefonic a confirmarii COMENZII.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti CLIENTII.
 
COMANDA
CLIENTUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA prin efectuarea platii.
Un  PRODUS   este disponibil pentru achizitie in masura in care este disponibil in stoc. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
SC TOTAL TEHNIC SRL poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese daca datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete sau incorecte, sau daca nu este posibila plata in vreuna din modalitatile acceptate de legislatia in vigoare.
 
PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Toate preturile aferente PRODUSELOR sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si nu includ TVA.
Pretul PRODUSELOR sau SERVICIILOR poate fi modificat de catre SC TOTAL TEHNIC SRL, in orice moment, fara preaviz.
SC TOTAL TEHNIC SRL atentioneaza asupra faptului ca exista situatii cand, datorita a unor disfunctionalitati ale SITE-ului , pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SC TOTAL TEHNIC SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
 
  
MODALITATEA DE LIVRARE
PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin intermediul companiilor de curierat catre CLIENT,  sau poate fi ridicat dintrect de la unul din punstele de lucru ale  SC TOTAL TEHNIC SRL
SC TOTAL TEHNIC SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR ce urmeaza a fi livrate  si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
In cazul in care CONTRACTUL nu poate fi executat din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, SC TOTAL TEHNIC SRL  va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. SC TOTAL TEHNIC SRL poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Detaliile de livrare a PRODUSELOR  ( timpul necesar livrarii, costuri ale livrarii, etc) nu constituie o obligatie contractuala din partea SC TOTAL TEHNIC SRL  si nicio parte nu poate sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 
MODALITATEA DE PLATA
Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in fiecare COMANDA, iar obligatia CLIENTULUI este sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
 
TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR
Proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate direct de SC TOTAL TEHNIC SRL).
 
RETRAGEREA DIN CONTRACT (RETURUL PRODUSELOR)
Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.
In cazul in care CLIENTUL solicita retragerea din CONTRACT in  termenul legal, SC TOTAL TEHNIC SRL va rambursa suma platita de catre CLIENT in termen de 30 de zile, dar nu inainte ca PRODUSUL respectiv sa reintre in posesia SC TOTAL TEHNIC SRL   si sa prezinte aceeasi integritate ca in momentul livrarii.
SC TOTAL TEHNIC SRL  isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:
– PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENT sau personalizate in mod clar;
– PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora
 
GARANTII SI RASPUNDERI
Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale  producatorilor.
SC TOTAL TEHNIC SRL  nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII cat si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
PRODUSELE  isi pastreaza garantia in conditii de exploatare si intretinere corecta a acestora de catre CLIENT, dupa cum urmeaza : 
– Produsele trebuie utilizate in interior, in incinte acoperite, ferite de praf,  curent si intemperii
– Produsele se vor feri de surse de apa, foc, expunere prelungita la rezele solare
– Montajul produselor se va face obligatoriu fara piese improvizate sau cu componente ale altui produs asemanator, de catre persoane cu experienta
– Pe parcursul montajului trebuie evitate zgarierea, fortarea, lovirea produselor
– Amplasarea produselor se va face pe suprafete plane si nealunecoase
– La curatarea produselor nu trebuie folosite substante abrazive sau cu praf abraziv, substante chimice sau care contin diluanti sau soda caustica
– Produsele nu vor fi utilizate decat in scopul si conform  destinatiei lor
– Transportul produselor se va realiza in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar
-Nu se ofera garantie pentru produsele deteriorate in urma transportului, altul decat cel afectuat direct de catre SC TOTAL TEHNIC SRL
SC TOTAL TEHNIC SRL  acorda pentru produsele vandute o perioada de garantie de 30 zile de la data facturarii.
 
LITIGII SI FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.
CONTRACTUL este supus legii romane iar eventualele litigii aparute intre SC TOTAL TEHNIC SRL  si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau,  de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.
 
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CONTINUTUL, astfel cum este definit in prezentul document, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si  continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a SC TOTAL TEHNIC SRL.
CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea  sau  utilizarea, , includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original decat cu acordul expres al SC TOTAL TEHNIC SRL  .